
2007 Clarifications: 
5/4/07 Clarification: 
Page 2-19 2.7/2/18 Par 2 
Question: Would it be acceptable to install and compete in the Group 1S class(es) 
with tires that are designed and rated by manufactures to fit on the factory 
equipped stock (Corvette) wheels for the particular model years, whether they be 
slightly oversized or undersized from the standard factory equipped (Goodyear) 
tire, in order to increase the available options to NCCC members? 
Answer: Yes (0) No (15) 

 
 9/7/07 Clarifications: 
 Page 2-2 2.2.2.11 Body 

Question: The “Ron Fellows” edition 2007 Z06 comes with a different spoiler 
than the one used on earlier C6 Z06s. It is the same height, but tapers out the full 
width of the back end. GM now offers this spoiler as a dealer installed option. It 
definitely can be ordered as part of a new vehicle ordering process. Is the use of 
this spoiler on any C6 Z06 legal in Group 1S & 1?  
Answer: Yes (11) No (3) 
 
Page 2-34 Sec. 2.8, Item 9.I Hubcaps and Trim Rings 
Question: Does the hubcap (center cap) on the C4 OEM or similar wheels have to 
be removed for Speed Events: 
Answer: Yes (10) No (3) 
 
Page 2-19 2.7.2 Groups 1S & 1 Regulations – 1984 and up 2.7.27.16 Exhaust 
Question: Can the “H-Pipe” be replaced with a “X-Pipe”? 
Answer: Yes (1) No (12) 
 
Page 2-19 2.7.2 Groups 1S & 1 Regulations – 1984 and up 2.7.27.16 Exhaust 
Question: Assuming both are present and working order, do both the “H-Pipe” 
and the “Oxygen Sensors” have to be in the exact factory location? 
Answer: Yes (11) No (2) 


